Bucharest Diary

Tuesday, July 19, 2005

Gadele

CT Popescu a devenit seful opozitiei in mass media romaneasca. Tipul e o combinatie intre CV Tudor si Robespierre. Ii lipseste esafodul. Mai bine i-ar fi zis Gadul (Gadele) foi pe care a scos-o impreuna cu Mircea Dinescu (care e pe cale sa se mai faca o data de bafta ca atunci cind a ramas fidel lui Iliescu in '90).
Te uiti seara la tv si ce vezi pe 4-5 canale? Analistul 1 de la Gandul contra Tariceanu, Analistul 2 de la Gandul contra Basescu, Analistul 3 de la Gadele contra lui Flutur...
Ascuns de pretinsa-i independenta politica Gandul hartuie guvernul cum nici cel mai abject organ de presa al unui partid rival nu stie s-o faca. Pe cand intrarea domnilor CT Popescu, Mircea Dinescu, Bogdan Chireac in politica? Ar fi pacat sa se risipeasca asa niste analisti de dormitor.

In relatia cu noul guvern si mai ales cu Basescu, CT Popescu are ceva dintr-un barbat caruia o femeie ii refuza favorurile sexuale si care porneste sa-i faca viata amara ca s-o "convinga". Sau dintr-un parinte care striga: Nu face asta! Nu pune mana! Ti-am spus sa nu atingi! - la fiecare miscare a copilului. Cel mai dezgustator lucru in comportamentul lui abuziv este ca - la fel ca toti sadicii - e convins de obiectivitatea si dreptatea lui si de vinovatia victimei.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home